logga presentkort

 Lerbo Trädgårdsdesign  skapar en lättskött trädgård.

Behöver din trädgård/plantering en förnyelse eller har du kanske en alldeles ny  trädgård som behöver inredas. Vi hjälper dig att få en lättskött trädgård. Den kan vara enkel och stilren eller frodig med mycket färg. Kanske  med en plats för odling. Allt enligt dina önskemål eller förslag från oss.
I trädgårdsdesign uppdraget kan exempelvis en platsanalys, ideskiss, planritning, växtförteckning, skötselplan och instruktioner ingå efter behov.

Pris beroende på trädgårdens eller planteringens omfattning. För att få en indikation på pris se mina valigaste uppdrag till höger.

Bor du inom Skaraborg så ingår resa för en rådgivning. En bra början där kostnaden för rådgivningen dras av vid ett uppdrag för trädgårdsdesign. Kontakta oss för prisförfrågan.

Töreboda, Mariestad, Skövde, Lidköping, Karlsborg, Hjo, Götene, Skara och Tibro är några av de orter som vi besöker ganska ofta. Lerbo Consulting AB utför även uppdrag i utanför Skaraborg.

Uppdrag på distans fullt möjligt inte minst Stockholm och Göteborg. Företaget säte är i Töreboda som ligger mitt emellan Göteborg och Stockholm.
 

Idéskiss

Idéskiss är mitt vanligaste uppdrag och är ett bra sätt att ilustrera en tänkbar lösning för din trädgård.  I uppdraget ingår besök med eventuell uppmätning på plats, planskiss och ett dokument med beskrivning av designen med förslag på  materialval, växter, dekorationer med  inspirations-och illustrationsbilder. 
Ca pris 6000 -15000 exklusive moms beroende på omfattning.

Planteringsritning och växtförteckning

Planteringsritning är en ritning i skala med inritat växtförslag med beteckningar och bilder och som gör det enkelt att  plantera efter. Växtförteckning kopplat till ritning medföljer och kan fungera som underlag vid växtbeställning. 
Planteringsritningar för flera olika planteringar eller för en hel trädgård bör oftast baseras på en idéskiss.
Pris från 5000 kr exklusive moms beroende på omfattning.
Offert lämnas vid varje enskilt uppdrag.

Skötselplan och instruktioner

Detta uppdrag lämpar sig som tillägg till en planritning. Att vårda och sköta växter på rätt sätt spara pengar och ger en fin trädgård.

Ca pris 3000 exkluisve moms