Lerbo Trädgård
loading...

Lerbo Trädgård webshop för hem och trädgård

Ett brett sortiment av produkter för hem och trädgård finns att köpa i vår webshop. Enkelt och smidigt med faktura (Klarna), swish eller kort. Hämtar du varorna slipper du även fraktkostnad. 

Sortimentet utökas efterhand och vi utlovar ett bra sortiment för hem och trädgård. Vår specialitet är rostiga detaljer för trädgården från utvalda varumärken, exempelvis ELDgarden, TwoFaces of Sweden och Wikholm Form.

Vi använder DHL och Postnord som fraktlösningar och är anslutna till säkra betallösningar från stora leverantörer. Allt för din trygghet. Snabbt är det också, vi levererear vanligtvis inom 24 tim.

Fri frakt vid ordervärde minst 1200 kr.

Försäljningsvilllkor

Lerbo Trädgård butik för hem och trädgård

Vår butik ligger vid Villa Lerbo i inspirerande och härlig trädgårdsmiljö intill Göta Kanal, på Slåttergatan 1  i Töreboda. Här kan du finna det som finns i e-butiken och lite till, produkter för hem och trädgård . 

Öppettider 2020
9 augusti- 30 augusti
Söndagar kl 12-15
1 november-6 december
Söndagar kl 12-15

Vi har öppet på andra tider enligt överenskommelse. Ni kan vara en grupp eller några stycken som vill besöka oss. Ring 070-54 10 102 för att boka tid

OBS! Endast swish eller kortbetalning

Villa Lerbo-egna trädgården för visning

Villa Lerbo bygdes 2008 och då började också arbetet med att skapa en ny trädgård. Vid besök i butiken på tomten erbjuder vi även en möjlighet att besöka trädgården.

Trädgården är också en referens för trädgårdsmästare Åsa Svensson och Lerbo Trädgårdsdesign.
 

Aktuellt

Tack för att ni har tålamod att vänta. Nu kommer snart produkterna!
Vi har idag fått leveransbesked att ELDgarden marschallhållare kommer till Sverige 28 oktober. Spedition och transport så kommer marschallhållarna att levereras från oss vecka 45. Vi beklagar att vår senaste besked leverans vecka 44 inte håller. För några av I AM Interior nyheter gäller nu leverans vecka 45-46 även här en vecka senare.
 
Anledningarna till förseningarna är Covid19 och försenade sjötransporter

Läs hela inlägget »
2020-09-15
Leverans av ljushållare ELDvakt
2020-09-09
Leverans av ELDvakt och regnmätare groda

Trädgårdsmästare Åsa

Åsa Svensson är trädgårdsmästare och  trädgårdsdesigner, utbildad vid Göteborgs Universitet, Institutionen för kulturvård. Åsa har ett gediget intresse av växtkomposition och design samt produkter för hem och trädgård. Valet av leverantörer är gjort med omsorg.

Åsa driver också Lerbo Trädgårdsdesign som utför olika tjänster inom trädgårdsdesign, planertingsuppdrag inkl växter samt PT i trädgården och rådgivning mm. 

Besök hemsidan genom att trycka här
 

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.

Film