Lerbo Trädgård

Sköna ting hos Lerbo

Lerbo Trädgård är nu återförsäljare för Sköna Ting som har allt från små gå-bort-presenter som servetter, choklad, tvålar och teer till vackra inredningsdetaljer som posters och kuddar. En design som passar hem och trädgård!
Sköna Ting är ett ungt, nyskapande företag med fokus på det nordiska och jordnära. Intresset för gamla botaniska bilder syns tydligt och produkterna kännetecknas av tidlös skandinavisk kvalitet. All design och produktion sker i Sverige med fokus på det egna hantverket.
För er som följde Sommar med Ernst 2016 la kanske märke till de vackra botaniska posterna från Sköna Ting som gick att skåda i matsalen i herrgårdsflygeln. Dessa och en massa fler produkter kommer inom kort att kunna beställas från vår e-butik samt senare i vår i vår egna butik på Slåttergatan i Töreboda.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter